NEC: Babos már nem az első számú kapus, de továbbra is kapitány

Vágólapra másolva!
2011.02.13. 10:35
Wiljan Vloet, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen vezetőedzője elmondta, beszélt két kapusával, Babos Gáborral és Jasper Cillessennel a kialakult helyzetről. A szakember kijelentette, a magyar játékos marad a csapatkapitány, amikor pályára lép, de szavaiból az vehető ki, hogy már a fiatal futballista a csapat első számú kapusa.

„A héten leültem beszélgetni a két kapussal. Szerencsés vagyok, hogy két ilyen kiváló játékos áll a rendelkezésemre. Gábor nagyon fontos a csapatnak, és nagyon professzionálisan kezeli a számára csalódást jelentő helyzetet. Továbbra is ő lesz a csapatkapitány, amikor pályára lép. Sokat segített Jaspernek, amikor sérülése miatt hiányzott az együttesből. Egészséges versengés van közöttük" – mondta Wiljan Vloet, aki szerint Cillessen nagyban hozzájárult az NEC pontszerzéséhez a Heerenveen ellen a múlt héten.

Mint ismert, Babos súlyos hátsérülése miatt került ki a csapatból, ám visszatérése után sem sikerült visszaszerezni a helyét a jó teljesítményt nyújtó Cillessentől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik