Légiósok: bejelentkezett az Aston Villa is Szalai Attiláért – sajtóhír

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.07.22. 13:38
null
Újabb európai topligás csapat jelentkezett be Szalai Attiláért (Fotó: AFP)
A török fanatik.tr és a fotomac.tr értesülése szerint az Aston Villa 17.3 millió eurós ajánlatot tett a Fenerbahce magyar hátvédjéért, Szalai Attiláért.

 

A török sajtó korábban arról írt, hogy a Fenerbahce 20 millió euró alatt nem szeretné eladni a 23 esztendős hátvédet, ráadásul a csapat újdonsült vezetőedzője, Vítor Pereira is úgy nyilatkozott a török Fanatiknak, hogy Szalai Attila a gárda egyik legjobb játékosa, ezért szüksége van rá a következő idényben is. „Maradnia kell, mindegy, hogy milyen jó ajánlatot tesznek érte."

A legfrissebb hírek szerint azonban az Aston Villa is bejelentkezett Szalai Attiláért, amely együttes a Birmingham Live szerint a Royal Antwerphez távozó Björn Engelst pótolná a magyar futballistával. Az együttes az értesülések alapján 17.3 millió eurót ajánlott a labdarúgóért.

Szalai Attila januárban érkezett a török együtteshez 2 millió euró ellenében, s teljesítményével számos európai topligában játszó együttes figyelmét felkeltette. A transfermarkt.de adatai alapján a jelenlegi értéke 7 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik