Anglia: Shakespeare szerint Futács egy Schwarzenegger

Vágólapra másolva!
2012.09.21. 11:39
Érdekes összefüggésben szólt elismerően csapata magyar labdarúgójáról, Futács Márkóról az angol második ligás Leicester City másodedzője, Craig Shakespeare.

A Leicesternél roppant elégedettek a nyáron igazolt szélsővel, a francia U21-es válogatott Anthony Knockaert-rel. Az ügylet magyar vonatkozása: a francia második ligás Guingamp-ból vásárolt alacsony termetű játékos beilleszkedésében sokat segít a franciául kiválóan beszélő Futács Márkó.

„Anthony beszél angolul, de sokat segít neki Futács Márkó – idézi a thisisleicestershire honlap Shakespeare másodedzőt, aki a két játékos közötti magasságkülönbségre utalva viccesen megjegyezte. – Nagyon jó cimborák lettek. Amikor együtt megjelennek, az embernek kicsit olyan érzése van, mintha Arnold Schwarzeneggert és Danny DeVitót látná az Ikrek című filmből."

Shakespeare hozzátette: nem tudja, pontosan mennyi pénzért vették meg a 172 centis játékost, de abban biztos, hogy az eddigi röpke angliai karrierje során nyújtott teljesítménye alapján máris háromszoros áron adhatnák tovább.

„Franciaországban nem értik, hogyhogy nem figyelt fel valamelyik nagyobb klub erre a fiatalemberre. A Steve Walsh vezette tehetségkutatóink büszkék lehetnek a szerzeményükre" – mondta Shakespeare.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik