Anderlecht: a brüsszeliek még nem kaptak ajánlatot Juhász Rolandért

Vágólapra másolva!
2010.05.14. 12:29
Az Anderlecht vezetősége abban reménykedik, hogy a következő szezonra is megtarthatja Juhász Rolandot, ugyanis a magyar válogatott hátvédért még nem érkezett ajánlat a brüsszeli klubhoz.

Általános vélekedés, hogy az Anderlechttől több játékos is távozhat majd a nyári átigazolási szezonban, köztük Mbark Busszufa, Lucas Biglia, Jelle Van Damme és Juhász Roland. A brüsszeliek menedzsere, Herman Van Holsbeeck ugyanakkor a La Derniere Heure-nek nyilatkozva elmondta, egyelőre nem mindegyik labdarúgó miatt keresték meg őket más egyletek.

„Busszufa iránt már igen, Juhász és Biglia iránt még nem jelentkeztek klubok. Igaz, kapcsolatban állunk ügynökökkel, de még minden nagyon ködös. Az egyetlen játékos, akiért konkrét ajánlatot kaptunk, az Jelle Van Damme. Angol csapatok érdeklődnek iránta, de még folynak a tárgyalások, nem egyeztünk meg senkivel" – jelentette ki Van Holsbeeck.

Juhász Rolandot a szerződése 2011-ig köti az Anderlechthez, így a brüsszelieknek legkésőbb a télen el kell adniuk, ha pénzt akarnak látni egyik legjobbjuk távozásából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik