NB III: már nem Vágó Attila a Somosi TC vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.13. 11:48
Vágó Attila helyett Bari Jenő irányításával vág neki a tavaszi idénynek a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Somosi TC Salgótarján – számolt be róla a klub honlapja.

Az egykor Diósgyőrben, Szegeden, Szolnokon és Szigetszentmiklóson is edzősködőVágó Attilanyáron érkezett a Somosi TC Salgótarjánhoz, így csak fél évet töltött el a klubnál. Utódja az eddigi másodedző, a korábban Vácott futballozóBari Jenőlett.Vágó Attilanyáron érkezett a Somosi TC Salgótarjánhoz, így csak fél évet töltött el a klubnál. Utódja az eddigi másodedző, a korábban Vácott futballozóBari Jenőlett.

„Sajnos elszállóban vannak a nyáron kitűzött feljutási remények – mondta Bari a klub honlapján. – Bár a foci kiszámíthatatlan, ha reálisan nézzük, ez a szezon már elment. Most megpróbálunk olyan közösséget, társaságot összehozni, amelyben tényleg mindenki örömmel várja a mérkőzéseket. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy stressz nélkül tudjunk futballozni, és lehet, hogy így, nyomás nélkül sokkal könnyebb lesz. A játékoskeret nagyjából változatlan marad, egy-két héten belül kikristályosodik, hogy kik érkezhetnek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik