NB II: biztosan új vezetőedzője lesz a Tiszakécskének

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.23. 07:23
null
Tiszakécskén megkezdődött a nyári felkészülés(Fotó: tiszakecskefoci.hu)
Biztosan új vezetőedzővel vág neki a következő idénynek a Tiszakécskei LC, egyelőre azonban Virágh Ferenc eddig vezetőedző és Nyilas Elek szakmai igazgató irányításával kezdte el a felkészülést a csapat.

 

Hétfő délelőtt újra együtt edzett a tiszakécskei labdarúgócsapat, amely az augusztus bajnoki rajtra készül – igaz, még nem tudja, melyikre. A kécskeiek a májusban befejezettnek nyilvánított NB II 18. helyén végeztek, így az MLSZ döntése értelmében nem nevezhetnek a másodosztályba, ennek ellenére a klubnál még reménykednek abban, hogy elindulhatnak a második ligában.

A keret végleges kialakítása annak függvénye, hogy melyik osztályban indulhatunk el – mondta a tiszakecskefoci.hu-nakNyilas Elekszakmai igazgató. – Vannak játékosaink, akiknek lejárt a szerződése, de közülük már többekkel megállapodtunk. Az edzőkérdés is folyamatban van, egy vezetőedzővel bővülni fog a stáb. Természetesen ezt is befolyásolja, hogy melyik osztályban indulunk majd el. Egyelőre Virágh Ferenc és én vezetjük az edzéseket Nagy Zsolt és Vellai Áron segítségével.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik