NB II: a Paksról érkező Magasföldivel erősített a Gyirmót

Vágólapra másolva!
2012.07.06. 19:07
Újabb élvonalbeli labdarúgóval erősítette meg eddig sem gyenge keretét az élvonalba vágyó Gyirmót: Magasföldi József az MVM Pakstól érkezik a másodosztályú együtteshez.

„Köszönöm a Gyirmót kitartását, mindent megteszek azért, hogy feljutáshoz segítsem az együttest, már csak azért is, mert nem szeretnék egynél több idényt a másodosztályban eltölteni” – mondta a megállapodás után a játékos a Nemzeti Sportnak.

A csatárt még kétéves szerződés kötötte a Pakshoz, így a Gyirmótnak a játékos mellett még a klubbal is meg kell állapodnia.

MVM PAKSI FC
Érkezők: Heffler Norbert (Siófok – lejárt a kölcsönszerződése), Nagy István (Siófok – lejárt a kölcsönszerződése), Simon Attila (Siófok), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – lejárt a kölcsönszerződése), Zsók József (Kaposvár)
Távozik/távozhat: Gévay Zsolt (Gyirmót), Hrepka Ádám (MTK Budapest – lejárt a kölcsönszerződése), Laczkovich Donát (?), Magasföldi József (Gyirmót), Montvai Tibor (Nyíregyháza), Szatmári Lóránd (Reggina – Olaszország, lejárt a kölcsönszerződése), Vári Barnabás (Siófok – kölcsönbe?), Bohner Roland, Pap Roland (Siófok – kölcsönbe?)
Kiszemeltek: Kulcsár Dávid (Ferencváros), Szakály Dénes (Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik