Nagyító alatt az Újpest, interjú Roderick Duchatelet-vel

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2021.10.04. 23:08
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Címlapsztori című rovatunkban ez alkalommal az Újpest őszi gyatra szereplését vizsgáljuk, a lila-fehérek nyeretlenül utolsók az OTP Bank Ligában. Elemezzük az eddig meccsek tapasztalatait, infografikánkból kiderül, miként szerepel a legutóbbi bajnoki cím óta az együttes, és megszólalnak olyan klublegendák is, mint Dunai Antal, Nagy László, Fazekas László és Szlezák Zoltán. Interjút adott lapunknak Roderick Duchatelet, a klub többségi tulajdonosa.
Címlapsztori című rovatunkban ez alkalommal az Újpest őszi gyatra szereplését vizsgáljuk,
a lila-fehérek nyeretlenül utolsók az OTP Bank Ligában. Elemezzük az eddig meccsek tapasztalatait, infografikánkból kiderül, miként szerepel a legutóbbi bajnoki cím óta az együttes, és megszólalnak olyan klublegendák is, mint Dunai Antal, Nagy László, Fazekas László és Szlezák Zoltán. Interjút adott lapunknak Roderick Duchatelet, a klub többségi tulajdonosa.

Túl vagyunk a rövid pályás gyorskorcsolyázók idénynyitó versenyén, amelyen Liu Shaolin Sándor remekül szerepelt. Az FTC sportolója éppen a heerenveeni viadal kapcsán nemrég három lépcsőfokról beszélt: az első az, hogy a kvalifikációs világkupa-sorozatban szerezzék meg a kvótát a férfiváltóval, a második, hogy a pekingi olimpián sikerrel vegyék az elődöntőt, és akkor felléphetnek a harmadik lépcsőfokra, hiszen ha ott lesznek a fináléban, megnyílik az esély arra is, hogy megvédjék az olimpiai bajnoki címüket.

Junior mellékletünkben bemutatjuk Halla Pétert, a Vasas párbajtőrszakágának felvirágoztatóját, aki a mesteredzői kitüntetése után is a tőle megszokott lelkesedéssel folytatja a munkát. A 67 éves tréner tőredző volt, de amikor 2004-ben Nagy Tímea a második olimpiai bajnoki címét nyerte meg Athénban, minden gyerek párbajtőrözni akart, Halla pedig úgy gondolta, nem szabad őket másik klubba küldeni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik