Nemzetisport.hu 2010.06.15 13:10 Frissítve: 2013.07.25 01:27

MTK: Pölöskei lesz a tartalékok edzője, Domonyai szerint nem gyengültek

Pölöskei Gábor lesz ősztől a másodosztályban szereplő MTK II labdarúgó-együttesének vezetőedzője. A Hungária körúton az első csapat kerete erősen képlékeny, Garami József szakmai igazgató az elkövetkezendő napokban dönt arról: kikből építi fel az új MTK-t, tekintve, hogy a játékoskeretben nagy mozgás várható.

Domonyai László klubigazgató szerint viszont nem gyengül a csapat. „A Fradihoz távozó Rodenbücher István tizenkét évet húzott le az MTK-ban, az ő posztjára most a Pécsen kölcsönben futballozó Sütő Lászlót hozzuk vissza. A felépült Kanta József pedig visszaveszi azt a szerepkört, amelyet Szatmári Lóránd töltött be, a visszatérő Gosztonyi András Kulcsár Tamás posztját válthatja ki, míg Lázok János helyén Eppel Mártont és Tischler Patrikot versenyeztetnénk" vázolta a jövőt az elöljáró.

A reménybeli erős MTK-ban biztosan nem jut szerep a három kapusnak, Szántai Leventének, Szentpéteri Viktornak és Nenad Filipovicsnak, Hegedűs Lajos ugyanakkor visszatér a PMFC-től.

Kérdéses a kölcsönben lévő Hrepka Ádám, Urbán Gábor, Bori Gábor és Nagy Gábor jövője, mint ahogy Pál András és Pintér Ádám iránt is van kereslet. Hidvégi Sándort pedig már el is vitték, ő a Videotonban folytatja pályafutását, bár a fehérváriak szívesen szerződtetnék Gosztonyit is.

2021.01.26 09:29:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„A házam is zöld-fehér, a kerítésre pedig terveztettem egy méretes Fradi-sast.”

2021.01.25 21:41:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A játékvezetők magabiztosabbak lettek hátuk mögött a fegyelmezési szándékkal. Kevesebben voltak a kelleténél, ezért volt általános nyűg az idegenben játszó csapatoknál, hogy a helyi partjelzők éppen, hogy csak gólt nem lőttek, annyira lelkesen segítették az övéiket.

2021.01.23 23:15:39

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Fradiban Otten és Klein villogott; nem a Chinchilla, Romeo, Vuk trióra, eközben a nagy Hudson-Odoi a Vasasban…

2021.01.24 13:27:18

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Hidi bombagóllal szerzett vezetést, a ZTE fordított, Gazdag büntetőből egyenlített.

2021.01.24 13:22:22

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bognár György csapata jól kezdte az évet, és otthon tartotta a három pontot.