M. D. 2022.01.04 19:53 Frissítve: 2022.01.04 20:11

MTK: magyar válogatott játékost szerződtetett a női futballcsapat

Magyarics Zoé hazatért Portugáliából, és az MTK labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását – jelentette be a kék-fehér klub a hivatalos honlapján.

 

A 23 éves támadó ismerős környezetbe igazolt, hiszen 2018 és 2020 között már volt az MTK játékosa, s ebben az időszakban 37 bajnoki és kupamérkőzésen összesen kilenc gólt szerzett.

„Korábban is nagyon szerettem az MTK-ban játszani, így örömmel térek vissza a klubhoz – idézi a válogatott játékost a fővárosi klub hivatalos honlapja. – Májusban volt egy keresztszalag-szakadásom, a rehabilitációm folyamatban van, bízom benne, hogy a bajnokság folytatására már bevethető állapotban leszek. Céljaim között szerepel a bajnoki cím elhódítása, valamint a válogatottba való visszakerülés.”

Magyarics Zoé az MTK első téli szerzeménye.

2022.01.18 23:32:13

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Józan belátás, végtelen türelem és tudatos közeledés segíthet megbirkózni a történelem súlyos örökségével, és legjobb hitünk ellenére sem lehetünk meggyőződve arról, hogy nemes futballszakmai törekvések átírhatják a sok évszázados társadalmi kódokat.

2022.01.17 21:22:16

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nálam ilyen Aschner Lipót. Jövő héten lesz 150 éve, hogy megszületett, ma hetven esztendeje hunyt el, ám mint a kiemelkedő személyiségek általában, nem csupán a kerek évfordulókon érdemeln(én)ek említést. A minőségre esküdött, ám a földön járt. »Amíg én állok az Újpest élén, addig sportbeli elhatározásokat sohasem fog nálunk anyagi szempont irányítani.«

2022.01.16 22:00:48

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Lehet, míg az Aranycsapat a modern futball origója, addig Deák Bamba a hőskor ideájának utolsó világszínvonalú példázója? Aki a diadal reményének eleven modellje volt Szentlőrincen és az Üllői úton, a közösség daliájaként, s a játék leginkább mámorító pillanatával, a góllal oly sokszor adott örömet, mint rajta kívül senki a világon ily rövid idő alatt.