nemzetisport.hu 2015.01.23 10:17 Frissítve: 2015.03.30 02:34

Honvéd: Cordella kritizált, és elárulta, ki lehet az új Puskás

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sportigazgatója egy brazil oldalnak elmondta, mik a célok jelenleg Kispesten, valamint, hogy véleménye szerint Gazdag Dániel lehet Puskás Ferenc utódja.

 

Cordella (fent, balra) szerint a brazil labdarúgásnak semmit sem kell tanulnia a magyar futballtól (Fotó: NS-archív)

„A Honvédnál nem bővelkedünk a pénzben, így a következő évekre az a cél, hogy beépítsük a fiatalokat az első csapatba, és velük legyünk sikeresek az első osztályban – mondta Cordella a fibrafootball.blogspot.hu-nak. – Magyarországon vannak ügyes futballisták, és remek akadémiák, ahol fejlődhetnek, a probléma az, hogy egyrészt nem nagyon kerülnek be az első csapatba, másrészt itt nincsenek kiemelkedő edzők.”

Brazíliában tisztelik a magyar futballt a múltja miatt, Cordella szerint azonban jelenleg nem érdemes semmit ellesni hazánk labdarúgásától, ugyanakkor véleménye szerint egyvalaki Puskás Ferenc örökébe léphet.

„A brazil csapatoknak semmit sem kell eltanulniuk a magyar együttesektől… Esetleg az akadémiai rendszert érdemes megnézni Magyarországon. Hogy ki lehet az új Puskás? A Honvédban vannak ügyes játékosok, de ha valakire fogadnom kellene, akkor Gazdag Dánielre tenném a pénzemet.”

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Most mondhatnám, reménykedjünk, hogy rendbe jön.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Hűség, alázat, szorgalom, a csapatérdek mindenek előtt, ezek nem csak üres szavak egy közösség életében.

2021.09.19 09:35:33

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló)

Könnyed győzelmet aratott a Hatvan ellen a Ferencváros, Gavrics, Loncar és Gera Zalán is betalált.