Nem esett gól a Gyirmót–Szeged mérkőzésen

BÁBICS NORBERTBÁBICS NORBERT
Vágólapra másolva!
2024.02.18. 13:51
null
A Gyirmót nem bírt odahaza a Szegeddel (Fotó: Fehér Ádám/Gyirmót FC)
A labdarúgó NB II 21. fordulójában a 6. Gyirmót a 4. Szegedet fogadta. Az egyenlő erők küzdelme pontosztozkodáshoz vezetett.

 

LABDARÚGÓ NB II
21. FORDULÓ
GYIRMÓT FC GYŐR–SZEGED-CSANÁD GA 0–0
Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 586 néző. Vezette: Zimmermann Márió (Szalai Balázs, Szécsényi István)
GYIRMÓT FC GYŐR: Hársfalvi – Lányi, Hudák D., Csörgő, Hajdú Á. – Kovács D. (Helembai, 90+2.), Szőke (Takács R., 78.) – Medgyes Z., Soltész D. (Kicsun, 78.), Madarász – Adamcsek (Molnár J., 62.). Vezetőedző: Tamási Zsolt
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA: Molnár-Farkas T. – Könczey, Horváth M., Tóth B., Gera N. – Magyar Zs. (Márkvárt, 78.) – Papp Á. (Óvári, 66.), Haris, Gajdos (Nyári, 66.), Zuigeber (Palincsár, 78.) – Borvető Á. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
MESTERMÉRLEG
Tamási Zsolt: – A csapatot győztesnek tekintem, mivel több gólt érő akciója volt. A héten a harmadik mérkőzésünket játszottunk, és maradtunk veretlenek.

Alekszandar Sztevanovics: – Bár a mérkőzés előtt nem írtam volna alá az egy pontot, a látottak alapján reális és igazságos a döntetlen.
 

ÖSSZEFOGLALÓ

Az idei évet a Gyirmót két győzelemmel kezdte, a Soroksárt és a Budafokot győzték le a Marcal-partiak. Aztán Tamási Zsolték egy bepótolt meccsen pontot tudtak szerezni az ETO Parkban. A Szeged február elején gól nélküli döntetlent játszott a Vasassal, a múlt hétvégén pedig 2–0-ra kikapott hazai pályán az Ajkától.

Az első húsz percből legfeljebb annyit lehetett feljegyezni, hogy óvatos mezőnyjáték folyt a pályán, miközben egyik csapat sem tudott helyzetet kialakítani. A félidő második felében sem volt sokkal több kapura veszélyt jelentő esemény, legfeljebb a félidő végén lehetett feljegyezni Soltész szabadrúgásait.

A második félidőre mintha a Gyirmót jött volna ki gólra éhesebben. Gyors akció végén Soltész lövését kellett blokkolnia a szegedi védőknek, aztán Medgyes tette próbára éles szögből leadott, de erős lövéssel Molnár-Farkast. Az első nagy szegedi helyzetre a 76. percig kellett várniuk a vendégszurkolóknak, Borvető beadása után azonban Nyári Patrik lövése egy védőről szögletre pattant. A meccs hajrája már inkább a szegedieké volt, gólt azonban ők sem tudtak szerezni.

A 0–0-val a Gyirmót 2024-ben továbbra is veretlen, a Szeged pedig nyeretlen maradt. A vendégek ráadásul a naptári évben gólt még nem tudtak szerezni.

 

(Fotó: Fehér Ádám/Gyirmót FC)

 

(Fotó: Fehér Ádám/Gyirmót FC)

 

(Fotó: Fehér Ádám/Gyirmót FC)

PERCRŐL PERCRE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik