NB I: ezért akar Magyarországon futballozni az El-győztes spanyol játékos

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.01.29. 10:19
null
A Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapata a másodosztályban listavezető Nyíregyháza elleni 4–3-as győzelemmel hangolt a jövő heti idényrajtra az utolsó téli edzőmeccsén, amelyen háromszor 45 percet játszottak a csapatok. A találkozó után a kövesdiek egyik új játékosával, a spanyol Sevillával Európa-liga-győztes Jairo Sampeiróval beszélgettünk, aki az előző évadot már hazánkban töltötte: búcsúzott az élvonaltól a Honvéd játékosaként.

Jairo Sampeiro elárulta: nagyon jól érzi magát ismét hazánkban.

„Örülök, hogy visszatérhettem Magyarországra. Hosszú ideig voltam csapat nélkül, úgyhogy köszönöm a Mezőkövesdnek, hogy megadta a lehetőséget arra, hogy újra élvezhessem a futballt. Szeretném minél hamarabb utolérni magamat és megmutatni, hogy nagyon motivált vagyok, és jól tudok dolgozni. Sok meccset szeretnék játszani, hogy segíthessek a klubnak elérni a céljait.”

Videónkban elárulja, egy El-győztes játékos miért akart ismét hazánkban játszani; hogy szívesen folytatta volna-e a Honvédban; hogy milyen állapotban van; mik a céljai és milyen edzőnek tartja Kuttor Attilát.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MEZŐKÖVESD ZSÓRY–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS (NB II) 4–3 (2–2)
Mezőkövesd
MEZŐKÖVESD: Piscitelli – Kállai K., Pillár, Beriasvili, Vajda S. (Kojnok)– Cseke, Gomis –Molnár G., Da. Babunszki (Hedlund), Samperio (Szilágyi) – Drazsics. A 90. perctől: Kovácsik – Szivacski, Kállai Z., Lukics, Kojnok – Szilágyi,  Nagy G., Szolgai, Böle – Szalai J., Hedlund
NYÍREGYHÁZA: Dala (Fejér, 90.)– Baki (Tamás, 90.), Alaxai (Temesvári, 90.), Gengeliczki (Deutsch, 90.), Farkas (Pataki, 90.), Toma (Vass, 90.), Kesztyűs (Sigér, 90.), Kovácsréti (Nagy B., 46.), Nagy D. (Herjeczki, 90.), Myke (Novák, 90.), Géresi (Beke, 90.)
Gólszerző: Drazsics (2 – egyet 11-esből), Da. Babunszki, Lukics, ill. Ramos, Kovácsréti, Nagy B.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik