Kaposvár: szerb kapust szerződtetett a Rákóczi

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 10:23
Marko Csampar személyében 25 éves szerb kapust szerződtetett a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC.

A 25 éves kapus, Marko Csampar legutóbb a román harmadosztályú Fortuna Brazi játékosa volt, előtte az élvonalbeli Petrolul Ploesti-ben szerepelt, és fél plusz kétéves szerződést kötött a Kaposvárral. A 24 éves Horváth László távozása után vált szükségessé egy új kapus igazolása. Érdekesség, hogy a szlovák Lubos Hajdúch után a cserekapus is légiós lesz a keretben. A 24 éves Horváth László távozása után vált szükségessé egy új kapus igazolása. Érdekesség, hogy a szlovák Lubos Hajdúch után a cserekapus is légiós lesz a keretben.

A Rákóczinál szerepel próbajátékon a 21 éves görög belső védő, Lázarosz Fotiász, aki hazája másodosztályában szerepelt, sorsáról a mai nap folyamán döntenek, az osztrák TSV Hartberg elleni felkészülési mérkőzést követően.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők: Aaron Addo Dankwah (ghánai, FC Lugano – Svájc, másfél évre kölcsönbe), Marko Csampar (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Fortuna Brazi – Románia)
Távozik/távozhat: Fenyvesi Olivér (Kozármisleny?), Horváth László (Szigetszentmiklósi TK), Katona György (Nyíregyháza Spartacus),Vadas Zalán (Soproni VSE?)
Kiszemeltek: Lázarosz Fotiász (görög, Anagenniszi Epanomisz – Görögország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik