Női kézilabda: Győrbe szerződhet a vb-bronzérmes dán kapus

Vágólapra másolva!
2021.12.27. 15:18
null
Sandra Toft Győrbe szerződhet (Fotó: AFP)
A dán TV 2 információi szerint a Brest Bretagne női kézilabdacsapatának dán válogatott kapusa, Sandra Toft hamarosan a Győri Audi ETO KC játékosa lehet.

A dán válogatottal Spanyolországban világbajnoki bronzérmet szerző kapus, Sandra Toft közel áll ahhoz, hogy az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győrhöz csatlakozzon. A 32 éves kapus 2019 óta a francia Brest Bretagne játékosa, és még a következő idényre is élő szerződése van a klubbal, nyáron mégis klubot válthat – értesült a dán TV 2.

A dánok információi szerint a Győr elnöke, Bartha Csaba a nemrég véget ért világbajnokság utolsó napjaiban Barcelonában találkozott Toft ügynökeivel. A dán TV 2 ennek kapcsán megkereste a magyar klubot is.

„Az elnöknek több találkozója is volt, különböző ügynökökkel a világbajnokság alatt, de egyelőre nincs mit mondanunk. Ha egy új játékos érkezéséről egyezség születik, akkor azt közzé tesszük a hivatalos csatornáinkon” – reagált Szabó Tamás, a Győri Audi ETO KC szóvivője.

A kapus és ügynöksége egyelőre nem reagált a híresztelés kapcsán.

A győriek három kapusa közül a francia Amandine Leynaud már most is úgy szerepel a csapatban, hogy közben kapusedzői feladatokat lát el – ez is hatással lehet az esetleges igazolásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik