M. B.
2022.12.05 11:58 Frissítve: 2022.12.05 12:31

Női kézi: többhetes kihagyás vár a Győr kulcsjátékosára

Hivatalos oldalán jelentette be a női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC, hogy a Rapid Bucuresti ellen 32–30-ra megnyert BL-meccsen megsérült Ana Gros, a csapat szlovén jobbátlövője.

Ana Gros itt még Korsós Dorinával küzd, de néhány hétig nem léphet pályára (Fotó: Facebook/Győri Audi ETO KC)

A játékos orra sérült meg egy ütközés során. A találkozó után a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban elvégzett vizsgálatok darabos, elmozdulással járó orrcsonttörést igazoltak, melyek miatt helyreigazítás és rögzítés történt. Várható kiesése a játékból három-öt hét lesz.” nyilatkozta a klubhonlapnak Dr. Balogh Péter csapatorvos. Ezzel az is eldőlt, hogy Gros nem lesz bevethető a jövő heti, Ferencváros elleni csúcsrangadón sem. 

A Győri Audi ETO szerdán bajnoki mérkőzésen fogadja a Békéscsabát, majd a hétvégén Bukarestben lép pályára a Rapid vendégeként.

 

2023.02.05 13:22:05

Kézilabda nemzetisport.hu

Bár a török Kastamonu jól tartotta magát, nem tudta megakadályozni a nagy különbségű vereséget.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.