nemzetisport.hu 2014.01.31 15:33 Frissítve: 2015.03.19 02:14

Női kézi: a Győr cáfolja, hogy Bulatovicsot megbüntették volna

Hétfőn még arról számoltunk be, hogy a Győri Audi ETO KC montenegrói átlövője, Katarina Bulatovics a szezon végén távozhat Magyarországról, míg a legfrissebb, Montenegróban megjelenő hírek arról szólnak vele kapcsolatban, hogy 40 ezer eurós, a női kézilabdában rekordnak számító büntetést szabott ki rá a klubja, miután a világbajnokság után késve tért vissza Győrbe. A klubnál kategorikusan cáfolták a hírt.

 

A román és a montenegrói sajtót is bejárta már a hír, mely szerint az előző szezonban még a román Valceában játszó, jelenleg a Győri Audi ETO KC-t erősítő Katarina Bulatovics rekordösszegű büntetést kapott magyar klubjától, miután a világbajnokság után késve tért vissza Győrbe.

„A győri menedzsmentnél nincs kegyelem, ha valaki megszegi a szabályokat. Az Európa-bajnok Katarina Bulatovics 40 ezer eurós (12.5 millió forintos – a szerk.) büntetést is kaphatott, miután nem jelent meg a szerbiai világbajnokság utáni első edzésen, ehelyett a Maldív-szigeteken ünnepelte az új évet” – írja a novosti.rs.

A forrás hozzáteszi, hogy az ilyen mértékű büntetés a kézilabdában rekordnak számít. A montenegrói honlap azt is megemlíti, hogy Bulatovics a hírek szerint havi 14 ezer euróért szerződött tavaly Győrbe (egy plusz egy évre), és egy Audi A7-es autót is kapott az aláírásért cserébe.

A győri klub megkeresésünkre ugyanakkor kategorikusan cáfolta a hírt.

„A montenegrói sajtó ezt a történetet tudatosan a két csapat, a Podgorica és a Győr holnapi BL-mérkőzése elé időzítette, hogy ezzel megzavarja a csapategységet. Ez tudatos hangulatkeltés, semmilyen alapja nincs az információnak” – válaszolta megkeresésünkre Szilágyi Andrea, a győri klub kommunikációs vezetője.

2021.01.19 19:43:13

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

A magyar válogatott egy góllal megnyerte a csoportrangadót, így négy pontot visz a következő körbe.

2021.01.17 19:57:18

Kézilabda RUSZNÁK GYÖRGY

Az első félidő döcögő játéka után nagyon kinyílt a gólzsák a dél-amerikaiak ellen. Legalább 2 pontot viszünk a következő körbe.

2021.01.17 14:27:36

Kézilabda R. Gy.

A dánok jobban játszottak, öt góllal is vezettek tíz perccel a vége előtt, de az ETO döntetlenre hozta a meccset.

2021.01.17 10:32:34

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS

INTERJÚ. A fehérvári Tea Pijevic a Malestein elleni egykezes hárításról, a horvát válogatott titkáról és a hirtelen jött népszerűségről.

2021.01.17 01:39:09

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Vagy ha mégsem, talán jobban tesszük, ha megőrizzük a sportot jobb időkre. Mert egy mérkőzésnek, versenynek normális esetben azzal a céllal vágunk neki, hogy megnyerjük, nem azzal, hogy megússzuk, túléljük valahogy.