Női kézi: a Győr cáfolja, hogy Bulatovicsot megbüntették volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.31. 15:33
Hétfőn még arról számoltunk be, hogy a Győri Audi ETO KC montenegrói átlövője, Katarina Bulatovics a szezon végén távozhat Magyarországról, míg a legfrissebb, Montenegróban megjelenő hírek arról szólnak vele kapcsolatban, hogy 40 ezer eurós, a női kézilabdában rekordnak számító büntetést szabott ki rá a klubja, miután a világbajnokság után késve tért vissza Győrbe. A klubnál kategorikusan cáfolták a hírt.

A román és a montenegrói sajtót is bejárta már a hír, mely szerint az előző szezonban még a román Valceában játszó, jelenleg a Győri Audi ETO KC-t erősítő Katarina Bulatovics rekordösszegű büntetést kapott magyar klubjától, miután a világbajnokság után késve tért vissza Győrbe.

„A győri menedzsmentnél nincs kegyelem, ha valaki megszegi a szabályokat. Az Európa-bajnok Katarina Bulatovics 40 ezer eurós (12.5 millió forintos – a szerk.) büntetést is kaphatott, miután nem jelent meg a szerbiai világbajnokság utáni első edzésen, ehelyett a Maldív-szigeteken ünnepelte az új évet” – írja a novosti.rs.

A forrás hozzáteszi, hogy az ilyen mértékű büntetés a kézilabdában rekordnak számít. A montenegrói honlap azt is megemlíti, hogy Bulatovics a hírek szerint havi 14 ezer euróért szerződött tavaly Győrbe (egy plusz egy évre), és egy Audi A7-es autót is kapott az aláírásért cserébe.

A győri klub megkeresésünkre ugyanakkor kategorikusan cáfolta a hírt.

„A montenegrói sajtó ezt a történetet tudatosan a két csapat, a Podgorica és a Győr holnapi BL-mérkőzése elé időzítette, hogy ezzel megzavarja a csapategységet. Ez tudatos hangulatkeltés, semmilyen alapja nincs az információnak” – válaszolta megkeresésünkre Szilágyi Andrea, a győri klub kommunikációs vezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik