Férfi kézilabda: a fizetések visszatartásával motiválnak Mezőkövesden

Vágólapra másolva!
2010.10.06. 14:05
A férfi kézilabda NB I-ben gyengén rajtoló Mezőkövesd KC vezetősége úgy döntött, hogy a játékosok fizetésének harminc százalékát visszatartják egészen addig, ameddig a csapat nincs a legjobb nyolc között a bajnoki tabellán.

A helyzetet értékelve az elnökség úgy döntött – tudósít a kovesdisport.hu –, hogy motivációra van szüksége a gárdának. Holdoner István elnök elmondta: a fizetések 30 százalékát minden esetben visszatartják addig, ameddig a csapat nincs a nyolc között. Ha a végén sikerül bekerülni a nyolcba, a visszatartott összeget is megkapják a játékosok. Az elnök hozzátette: a játékoskeret átalakításával egyelőre várnak.kovesdisport.hu –, hogy motivációra van szüksége a gárdának. Holdoner István elnök elmondta: a fizetések 30 százalékát minden esetben visszatartják addig, ameddig a csapat nincs a nyolc között. Ha a végén sikerül bekerülni a nyolcba, a visszatartott összeget is megkapják a játékosok. Az elnök hozzátette: a játékoskeret átalakításával egyelőre várnak.

Az MKC az első hat fordulóban mindössze három pontot szerzett, holott a vezetőség szerint tízre is reális esélye lett volna; a Dunaferr elleni hét végi vereséget követően kicsúszott a legjobb nyolc közül is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik