Gulyás István: Borzasztóan érezzük magunkat a kiesés miatt; Műtétje után kérdéses Szőke Alex budapesti Eb-szereplése

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2022.01.21. 00:05
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Gulyás István: Borzasztóan érezzük magunkat a kiesés miatt. Az Európa-bajnoki csoportjában egy győzelemmel és két vereséggel a harmadik, összesítésben a tizenötödik helyen végző, ezzel tervét, a középdöntőbe kerülést nem teljesítő férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Gulyás István nem akar a kiesés miatt bujkálni, mivel szerinte nem mosták fel velünk a pályát, az Eb-t megelőző években pedig mindenki tisztességesen dolgozott a csapatban. Nagy Péter interjúja.
Gulyás István: Borzasztóan érezzük magunkat a kiesés miatt.
Az Európa-bajnoki csoportjában egy győzelemmel és két vereséggel a harmadik, összesítésben a tizenötödik helyen végző, ezzel tervét, a középdöntőbe kerülést nem teljesítő férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Gulyás István nem akar a kiesés miatt bujkálni, mivel szerinte nem mosták fel velünk a pályát, az Eb-t megelőző években pedig mindenki tisztességesen dolgozott a csapatban. Nagy Péter interjúja.

Csertői Aurél abban bízik, hogy racionálisabban és hatékonyabban védekeznek. A Gyirmót vezetőedzője Judi Ádámnak elmondta, őket sem kímélte a koronavírus-járvány, a felnőttcsapatból átlagosan nyolc-tíz játékosra számíthatott a felkészülés idején.

Hasonló autókat, kis különbségeket vár a Mercedest irányító Toto Wolff, aki szerint 2022 után a költségvetési plafonnak köszönhetően a radikális szabályváltozások ellenére sem fenyeget egyetlen csapat nyomasztó dominanciája a Formula–1-ben. Zsoldos Barna háttéranyaga.

A 2021-ben szerzett világbajnoki ezüstérmével és olimpiai ötödik helyével a magyar birkózógeneráció egyik vezérévé vált Szőke Alex. A 97 kilós kötöttfogású versenyző vállát viszont decemberben műteni kellett, emiatt kérdéses, szőnyegre léphet-e a március végi budapesti Európa-bajnokságon. Krasznai Bence írása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik