Sz. M. 2022.01.13 23:10 Frissítve: 2022.01.13 23:17

Férfiválogatottunk vereséggel rajtolt a kézilabda Eb-n; Vobeczky Zoltán: Ez a rádió a magyar sporté

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Nem ilyen Európa-bajnoki kezdésről álmodtunk: férfi kézilabda-válogatottunk már a mérkőzés első percében hátrányba került, volt olyan időszak, amikor csapatként remekül működő hollandok öt góllal is elhúztak, s a vége ugyan izgalmas lett, a sokat hibázó együttesünk remélt győzelme elmaradt.

Milos Kruscsics vette át az Újpest irányítását. Az eddig inkább háttéremberként dolgozó 45 éves szerb edző egységes, szervezett játékot és látványos támadófutballt szeretne látni a Megyeri úton. Borbola Bence írása.

Novothny Soma: Játszani akarok, ezért váltottam. Mivel a támadó Bochumban többnyire a kispadot koptatta, inkább a ciprusi Anorthosziszhoz szerződött, ahol reményei szerint több lehetőséget kap a bizonyításra. Somogyi Zsolt interjúja.

Meshack Ubochioma azt mondja, az életét tette fel a futballra. A ZTE FC villámgyors nigériai szélsője kissé csalódott, amiért csak két bajnoki gólja van, ám nagy lehetőségnek tartja, hogy a magyar élvonalban futballozhat. A futballistával Borsos László beszélgetett.

Nem fogadja el a Manchester United sikertelenségét Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás támadó trófeákért szeretne harcolni, ám megérti, hogy Ralf Rangnicknak időre van szüksége. Nagy Zsolt háttéranyaga.

Vobeczky Zoltán: Ez a rádió a magyar sporté. Hat és fél éve alapító főszerkesztője volt az M4 Sportnak, a közmédia tematikus csatornájának, január 17-től pedig a 105.9 Mhz-es frekvencián és a Nemzeti Sport Online felületén sugárzó Sportrádió kapitányi hídján áll Vobeczky Zoltán. Akinek hitvallása, hogy mindenben ott van a sport. A hétfőn rajtoló Sportrádió főszerkesztőjével L. Pap István készített interjút.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2022.09.29 18:25:56

Kézilabda nemzetisport.hu

Három mérkőzés után nulla ponttal áll a magyar csapat, a második félidőben sokkal jobb volt a Kiel.

2022.09.24 17:05:07

Kézilabda nemzetisport.hu

A Metz végig vezetett, volt, hogy nyolc góllal is, végül néggyel bizonyult jobbnak az ETO-nál.

2022.09.24 10:51:49

Kézilabda nemzetisport.hu

Az első félidőben sokkal jobb volt a vendég Brest, de felállt a padlóról az FTC... Hogy nagyon elrontsa a legvégét.

2022.09.22 17:59:40

Kézilabda nemzetisport.hu

Fordulatos első félidő után a másodikban a Nantes tartotta előnyét és öt góllal legyőzte a Szegedet.

2022.09.21 19:56:35

Kézilabda nemzetisport.hu

Sokkal jobban játszott a magyar csapat, tíz gól is volt a különbség idegenben, hét lett a vége.