Sz. M. 2022.01.13 23:10 Frissítve: 2022.01.13 23:17

Férfiválogatottunk vereséggel rajtolt a kézilabda Eb-n; Vobeczky Zoltán: Ez a rádió a magyar sporté

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Nem ilyen Európa-bajnoki kezdésről álmodtunk: férfi kézilabda-válogatottunk már a mérkőzés első percében hátrányba került, volt olyan időszak, amikor csapatként remekül működő hollandok öt góllal is elhúztak, s a vége ugyan izgalmas lett, a sokat hibázó együttesünk remélt győzelme elmaradt.

Milos Kruscsics vette át az Újpest irányítását. Az eddig inkább háttéremberként dolgozó 45 éves szerb edző egységes, szervezett játékot és látványos támadófutballt szeretne látni a Megyeri úton. Borbola Bence írása.

Novothny Soma: Játszani akarok, ezért váltottam. Mivel a támadó Bochumban többnyire a kispadot koptatta, inkább a ciprusi Anorthosziszhoz szerződött, ahol reményei szerint több lehetőséget kap a bizonyításra. Somogyi Zsolt interjúja.

Meshack Ubochioma azt mondja, az életét tette fel a futballra. A ZTE FC villámgyors nigériai szélsője kissé csalódott, amiért csak két bajnoki gólja van, ám nagy lehetőségnek tartja, hogy a magyar élvonalban futballozhat. A futballistával Borsos László beszélgetett.

Nem fogadja el a Manchester United sikertelenségét Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás támadó trófeákért szeretne harcolni, ám megérti, hogy Ralf Rangnicknak időre van szüksége. Nagy Zsolt háttéranyaga.

Vobeczky Zoltán: Ez a rádió a magyar sporté. Hat és fél éve alapító főszerkesztője volt az M4 Sportnak, a közmédia tematikus csatornájának, január 17-től pedig a 105.9 Mhz-es frekvencián és a Nemzeti Sport Online felületén sugárzó Sportrádió kapitányi hídján áll Vobeczky Zoltán. Akinek hitvallása, hogy mindenben ott van a sport. A hétfőn rajtoló Sportrádió főszerkesztőjével L. Pap István készített interjút.

2022.01.23 22:20:09

Kézilabda KOVÁCS ERIKA

NS-VÉLEMÉNY. A palánk innenső oldalán is rendre bizonyítanak.

2022.01.23 22:20:09

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Inkább jelent pluszmotivációt.

2022.01.23 15:33:10

Kézilabda PAPP BÁLINT (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Sziporkázó játék helyett ezúttal hatalmas küzdéssel szerezte meg a győzelmet a Győr a szívós dán Odense ellen.

2022.01.23 13:15:52

Kézilabda R. Gy.

Henny Reistad 13 gólt szerzett, a dán csapat hattal nyert a magyar bajnok ellen a női kézilabda BL-ben.