Férfi kézi: Rasmus Lauge lett a Veszprém csapatkapitánya

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.17. 14:08
null
Rasmus Lauge a harmadik idényét kezdi Veszprémben (Fotó: Szabó Miklós)
A dán Rasmus Lauge lett a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém új csapatkapitánya. A 30 éves játékos helyettese Lékai Máté és Andreas Nilsson lesz – számolt be róla a klub közleménye.

Rasmus Lauge 2019-ben a német Flensburgtól érkezett a Veszprémhez. Az irányítóként és átlövőként is bevethető világbajnok klasszist Momir Ilics vezetőedző nevezte ki csapatkapitánynak.

Nagy László visszavonulását követően az elmúlt két évadban Lékai Máté viselte a kapitányi karszalagot.

„Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a Telekom Veszprém csapatkapitánya lehetek, ez a veszprémi történetemnek igazán nagy mérföldköve. Amikor legutóbb beszélgettünk, szóba került, milyen személyiségnek tartom magam és akkor említettem, hogy persze szeretnék a hozzáállásommal és az akaratommal példát mutatni, külön öröm, hogy erre most csapatkapitányként lesz lehetőségem. Számomra most az első lépés a legfontosabb, ha tetszik, a közös utunk első lépése is, ez pedig a visszatérésem a pályára. Nem szeretnék változtatni semmit magamon, egyszerűen extra motivációval segíteni a csapatnak a jó útra lépni, a győzelem útjára” – mondta el Lauge a klub honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik