Borzalmas kezdés után vereség Egyiptomtól; menekül az Újpest és a Mezőkövesd

Vágólapra másolva!
2023.01.30. 00:21
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Az OTP Bank Liga 17. fordulójának második napján a közvetlen riválisát legyőző Újpest, valamint a Mezőkövesd is hárompontos előnyt szerzett a kieső helyen álló csapatokkal szemben, a fehérváriakat legyőző Kecskemét pedig újra a második helyen áll a Ferencváros mögött. Tudósítások, vélemények, elemzések a Nemzeti Sport hétfői számában.
Az OTP Bank Liga 17. fordulójának második napján
a közvetlen riválisát legyőző Újpest, valamint a Mezőkövesd is hárompontos előnyt szerzett a kieső helyen álló csapatokkal szemben, a fehérváriakat legyőző Kecskemét pedig újra a második helyen áll a Ferencváros mögött. Tudósítások, vélemények, elemzések a Nemzeti Sport hétfői számában.

Egyiptom ellen hamar hátrányba került a magyar válogatott a férfi kézilabda-világbajnokság utolsó mérkőzésén, aztán mégis sikerült felzárkóznia a végére, a kétszeri hosszabbításban már fej fej mellett haladtak, de végül mi hibáztunk, így egygólos vereségünkkel a nyolcadik helyen végeztünk – a világbajnoki címet pedig Dánia szerezte meg. A helyszínről Vincze Szabolcs tudósított.

Viszály és anyagi okok vezettek Fredi Bobic elküldéséhez a Herthánál. A berlini klub vezetőségének tagjai egyhangúlag támogatták Fredi Bobic sportigazgató menesztését, a posztot Benjamin Weber vette át. Nagy Zsolt háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik