Kép: „Fogj szorosan, és soha ne engedj el!” – kibékültek Icardiék?

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.10.20. 15:07
null
Szent a béke? (Fotó: Getty Images)
Újabb szintre lépett a párizsi szappanopera: Mauro Icardi és játékosügynök felesége, Wanda Icardi kibékült – derült ki a Paris Saint-Germain támadójának Instagram-bejegyzéseiből.

Mint ismert, úgy tűnt, a sztárpár házassága tönkrement, mivel Mauro Icardi elméletileg megcsalta feleségét a színésznő, énekes és modell China Suárezzel.

Wanda Icardi még a hétvégén ezt posztolta ki Instagram-oldalára: „Egy újabb családot tettél tönkre egy k..váért.” Ezek után pedig törölte az összes közös képüket a közösségi oldaláról.

Látva ezt, Icardi elkérte magát Párizsból, és Milánóba repült, hogy tisztázza a dolgokat a feleségével. Úgy tűnt, ez sikerült is neki, mert a házaspár később három közös képet tett ki az Instagramra, de hétfőn aztán ismét rosszkedvében posztolt az egykori modell.

„Szép nap. Jobban szeretem a kezem, ha nincs rajta a gyűrű”– fűzte a fotójához Wanda.


Most úgy tűnik, Icardiék ismét kibékültek – erről az argentin játékos több bejegyzése árulkodik.

„Fogj szorosan, és soha ne engedj el!” – olvashatók Icardi szavai a kiposztolt képük alatt, amelyen megjelölte feleségét.


A PSG játékosa – aki „családi gondok” miatt kihagyta az RB Leipzig ellen 3–2-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzést – tegnap késő este is posztolt, akkor ezt fűzte a fotóikhoz:

„Köszönöm, szerelmem, hogy továbbra is hiszel a családunkban. Köszönöm, hogy az életünk motorja vagy. Szeretlek!

Mennyire fáj bántani azt, akit szeretsz. Csak úgy gyógyulhatsz meg, ha megbocsátasz azoknak, akik bántottak.”


Instagram-sztorijában pedig ezt írta:

„Szerelmem.”

Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a sztárpár kibékült, és ismét dúl a szerelem, ám látva azt, hogy napról napra miként változnak náluk a dolgok és a posztok, biztosra semmit sem merünk kijelenteni. Olyan híresztelések is napvilágot láttak, miszerint Icardi azzal fenyegette meg a feleségét, hogyha elválik tőle, akkor elhagyja a PSG-t, ami, mint játékosügynökét, rosszul érintené Wandát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik