Betörtek Donnarummáékhoz, levetkőztették, megkötözték őt és a feleségét

Vágólapra másolva!
2023.07.21. 09:52
null
Gianluigi Dunnarumma és felesége borzalmas támadás áldozata lett (Fotó: Getty Images)
A francia ACTU17 adott hírt a borzalmas esetről: csütörtökről péntekre virradóra betörtek a Paris Saint-Germain és az olasz válogatott kapusának, Gianluigi Donnarummának párizsi otthonába – őt és feleségét megkötözték, levetkőztették az elkövetők, akik 500 ezer euró értékű zsákmánnyal távoztak. A pár azóta sokkos állapotban, de biztonságban van.

 

Párizs 8. kerületében található otthonukban támadták meg Gianluigi Donnarummát és feleségét. Az ACTU17 az ügyhöz közel álló forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy az elkövetők az ajtót feltörve jutottak be az ingatlanba. Donnarumáékat levetkőztették, majd megkötözték a támadók, akik nagyjából 500 ezer euró értékű zsákmánnyal távoztak.

A pár hajnali 3 óra 20 perc körül az otthonához közel fekvő luxusszállodában talált menedéket. Az intézmény munkatársai azonnal értesítették a rendőrséget a történtekről, ellátták a sokkos állapotba került kapust és szerelmét, és rögtön kórházba szállították őket, azóta ott viselik gondjukat.

Az ACTU17 úgy tudja, hogy a betörők az épület gondnokát is megkötözték. A párizsi nyomozók gőzerővel dolgoznak az ügyön, nagy erőkkel keresik az elkövetőket.

Amint újabb fejlemények érkeznek az esettel kapcsolatban, természetesen beszámolunk róluk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik