Vb 2010: balhé a franciáknál - lehet, hogy Anelkát hazaküldik

Vágólapra másolva!
2010.06.19. 12:48
Elképzelhető, hogy Nicolas Anelkát, a labdarúgó-világbajnokságon rosszul szereplő francia válogatott támadóját idő előtt hazaküldik Dél-Afrikából azt követően, hogy összetűzésbe keveredett Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal.

A France Football információja szerint a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) Dél-Afrikában tartózkodó vezetői ma vizsgálják ki az ügyet.

A francia sportnapilap, a L'Équipe címlapján számolt be róla: Anelka a Mexikó elleni csütörtöki mérkőzés (0–2) szünetében került összetűzésbe Domenech kapitánnyal, aki a szem- és fültanúk szerint határozottan, de udvariasan figyelmeztette Anelkát: ha nem tartja be a taktikai utasításokat, lecseréli.

A Chelsea támadója erre minősíthetetlen, trágár hangnemben reagált, amire Domenech lecserélte, és a második félidőre már André-Pierre Gignac futott ki Anelka helyett a pályára.

Domenech bocsánatkérést vár játékosától, aki azonban egyelőre nem hajlandó ilyesmire. Esetleges hazaküldéséről még ma döntenek. Franciaország kedden játssza utolsó csoportmérkőzését, ellenfele Dél-Afrika lesz.

A témáról bővebben ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik