Eb 2016: Bellarabi megfázott, a Bayern-védő meg újra megsérült

Vágólapra másolva!
2015.03.27. 20:43
Holger Badstuber, a Bayern München védője és Karim Bellarabi, a Bayer Leverkusen támadója sem utazik el a német labdarúgó-válogatottal Grúziába a vasárnapi Eb-selejtezőre.

Badstuber két és fél év után tért vissza a nationalelfbe a szerdai, Ausztrália ellen 2–2-es döntetlenre végződő felkészülési mérkőzésen, de a szünetben már le is cserélték. A 26 éves hátvéd izomproblémákkal küszködik, a nemzeti együttes stábja szerint csak óvatosságból nem viszik Tbiliszibe.a szerdai, Ausztrália ellen 2–2-es döntetlenre végződő felkészülési mérkőzésen, de a szünetben már le is cserélték. A 26 éves hátvéd izomproblémákkal küszködik, a nemzeti együttes stábja szerint csak óvatosságból nem viszik Tbiliszibe.

Bellarabi is kezdett a „socceroos” ellen, de Joachim Löw szövetségi kapitány megfázás miatt nem számíthat a 2014–2015-ös szezonban harmincnyolc meccsen tizenkét gólt szerző és tíz gólpasszt kiosztó támadóra.

Németország válogatottja a második helyet foglalja el a D-csoportban, Marco Reusék hárompontos hátrányból követik a lengyeleket, akik az Írország elleni esetleges pontszerzéssel megőrizhetik vezető pozíciójukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik