Vb 2022: Martin Palermót kéne alkalmazni tizenegyes-szakértőnek – Ganxsta Zolee

Vágólapra másolva!
2022.12.10. 17:39
null
Érdekes javaslattal állt elő a sok büntetőpárbaj kapcsán Ganxsta Zolee (Fotó: YouTube/Mandiner)
„Miért nem kéri föl valamelyik válogatott Martin Palermót tizenegyes-szakértőnek?” – tette fel a poénos kérdést Ganxsta Zolee a Mandiner „Jobb felső: pipa” című podcastjében, ahol Csisztu Zsuzsával, Harsányi Leventével és Hevesi Tamással értekezett a katari labdarúgó-világbajnokság eseményeiről.

Ganxsta Zolee pironkodva árulta el a Mandiner Jobb felső: pipa legújabb podcastjában, hogy kisfia, Zétény bizony a portugál sztárnak, Ronaldónak szurkol. Hogy mi csinál ő ilyenkor – az is kiderült a videóból. Miközben Hevesi Tamás szerint valóban létezik olyan, amikor egy csapat játékosai edzőbuktatásra mennek. „Sőt, ez naponta előfordul a világ labdarúgásában” – utalt a német csapat botrányos teljesítményének „magyarázatára”, ahogy ezt a minap Mezey György is levezette a Sportrádióban.

Harsányi Levente a túlfizetett játékosokról beszélt. „Felhívnám a figyelmét a belgáknak, dánoknak meg az összes többinek! Hagyjuk már ezt az arcoskodást! Ezek hetente két-három-négyszáz millió forintokat keresnek. Én azt láttam most, hogy elfelejtették, hogy honnan jöttek. Tehát, hogy milyen országért és milyen nemzetért küzdenek. Merthogy itt nincs különpénz.”

A TELJES ADÁST ITT HALLGATHATJÁK MEG

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik