Vb 2022: a Crystal Palace középpályása is bekerült az angol válogatottba

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.11.14. 17:16
null
Conor Gallagher először kapott meghívót az angol A-válogatottba (Fotó: AFP)
Conor Gallagher, a Crystal Palace labdarúgója is bekerült az angol válogatott keretébe, miután öt játékosra nem számíthat Gareth Southgate a San Marino elleni, hétfői vb-selejtezőn.

 

Jack Grealish, Raheem Sterling, Luke Shaw, Jordan Henderson és Mason Mount sem utazik el az angol válogatottal San Marinóba. Henderson és Grealish sérülés miatt visszatér a klubcsapatába, míg Sterling egyéni okok miatt távozik a válogatottól. A Chelsea középpályása, Mount fogászati beavatkozás miatt nem lehet ott a hétfői mérkőzésen, míg a Manchester United balhátvédje, Shaw kisebb agyrázkódást szenvedett.

Southgate a sok hiányzó miatt küldött meghívót a Chelsea-től kölcsönben a Crystal Palace-nél futballozó 21 éves középpályásnak, Conor Gallaghernek. A játékos első alkalommal kapott meghívót az angol A-válogatottba, csütörtökön még az U21-es nemzeti csapatban játszott a Csehország elleni, győztes meccsen.

Conor Gallagher ebben az idényben 10 bajnokin lépett pályára a Premier League-ben, s négy gólt szerzett.

Az U21-es válogatottban a Leeds United játékosa, Sam Greenwood veszi át Conor Gallagher helyét a keddi, Grúzia elleni összecsapáson.

EURÓPAI VB-SELEJTEZŐ
I-CSOPORT, 10. FORDULÓ
Hétfő, 20.45:
San Marino–Anglia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik