Videó: némi alkohol után a Queen slágere is felcsendült Verstappenéknél

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.13. 19:35
Természetesen nem maradhatott el az ünneplés a Red Bullnál, miután Max Verstappen világbajnokká vált a múlt vasárnapi Abu-dzabi Nagydíj végén. Az ünneplésről és arról, hogyan énekelt némi alkohol elfogyasztása után a holland versenyző, a barátnője, Kelly Piquet posztolt az Instagramon.

Mint ismert, Max Verstappen nyerte meg a Formula–1 2021-es idényét, és ahogyan az nem meglepő, az abu-dzabi szezonzáró után nagy ünneplés vette kezdetét a Red Bullnál. Az F1 történelmének egyik legizgalmasabb és leginkább eseménydús idényében nagy nyomás nehezedett a világbajnoki riválisokra, és ahogyan az alábbi videóban is látszik, az utolsó futam után Max Verstappen egy hosszúra nyúlt éjszaka során engedte ki a fáradt gőzt.Mint ismert, Max Verstappen nyerte meg a Formula–1 2021-es idényét, és ahogyan az nem meglepő, az abu-dzabi szezonzáró után nagy ünneplés vette kezdetét a Red Bullnál. Az F1 történelmének egyik legizgalmasabb és leginkább eseménydús idényében nagy nyomás nehezedett a világbajnoki riválisokra, és ahogyan az alábbi videóban is látszik, az utolsó futam után Max Verstappen egy hosszúra nyúlt éjszaka során engedte ki a fáradt gőzt.

Verstappenék bulizása az utolsó posztban!

Azt, hogy az egyéni vb-címet elveszítő, ám zsinórban a nyolcadik konstruktőri trófeáját elhódító Mercedesnél hogyan ünnepelt a csapatfőnök Toto Wolff, az F1-legek cikkünkben tekinthetik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik