F1: Villeneuve és Verstappen is reagált a szócsatára

Vágólapra másolva!
2016.09.03. 17:56
Jacques Villeneuve és Max Verstappen is reagált kettejük szócsatájának fejleményeire. Villeneuve a héten azt mondta, hogy a holland ilyen habitussal meg fog ölni valakit, mire Verstappen azt mondta, a kanadai ne beszéljen, mert ő már ölt is embert.

„Nevetséges, hogy eddig jutottunk – mondta Villeneuve. – Próbáltam logikusan érvelni, de már addig jutottunk, hogy a 2001-ben elhunyt pályabíró családjának okozunk fájdalmat. Nincs mit csavarni tovább ezen. Azt sajnálom, hogy ezeket nem magától mondja, hanem valaki megsúgja neki, mit mondjon, és ugyanez az ember mondja neki azt is, hogyan vezessen a pályán. Ez az aggasztó.”Villeneuve. – Próbáltam logikusan érvelni, de már addig jutottunk, hogy a 2001-ben elhunyt pályabíró családjának okozunk fájdalmat. Nincs mit csavarni tovább ezen. Azt sajnálom, hogy ezeket nem magától mondja, hanem valaki megsúgja neki, mit mondjon, és ugyanez az ember mondja neki azt is, hogyan vezessen a pályán. Ez az aggasztó.”

Verstappen tisztázni akarta saját szavait, azt mondta, az a holland újságíró, akivel beszélt, csak kiemelte mondandójának egy részét, és ezzel kavart botrányt.

„Nem azt írták, amit mondtam. Az interjúban arra utaltam, hogy vigyázzon mint mond, mert a szavai sértően hathatnak a 2001-es balesetben elhunyt ember családtagjaira” – mondta Verstappen, és azt is elmondta, hogy nem azt mondta, hogy Villeneuve embert ölt, hanem hogy halálos baleset résztvevője volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik