F1: Vettel előtt tiszteleg Alonso a sisakjával Abu-Dzabiban – kép

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.17. 20:06
Sebastian Vettel élete utolsó Formula–1-es futamán vezet Abu-Dzabiban. Ennek tiszteletére Fernando Alonso megmutatta, milyen különleges festésű sisakban versenyez a záró hétvégén.

Vettel már júliusban bejelentette, hogy az idény végén 15, Formula–1-ben eltöltött év után visszavonul. A Red Bullnál eltöltött esztendei alatt többször küzdött a Ferrarival és Alonsóval a világbajnoki címért.Vettel már júliusban bejelentette, hogy az idény végén 15, Formula–1-ben eltöltött év után visszavonul. A Red Bullnál eltöltött esztendei alatt többször küzdött a Ferrarival és Alonsóval a világbajnoki címért.

Közös múltjuk és a Vettel személye felé irányuló tisztelete jeleként a spanyol pilóta speciálisan festett sisakot visel majd az év utolsó nagydíján, ez derült ki az Instagram-oldalán közzétett posztjából.

„Köszönöm, Seb. Még egyszer utoljára egy pályán versenyezni veled nagyon szomorú és megható lesz, de minden jót kívánok neked az életed következő fejezetéhez” – írta Alonso a bejegyzése alá.

Csütörtökön Alonso és Vettel utoljára ültek együtt az FIA sajtótájékoztatóján.

„Volt, hogy a világbajnoki címért és volt, hogy a hetedik helyért küzdöttünk, de a lényeg, hogy mindig jól éreztük magunkat és annyira tiszteltük egymást, amennyire csak lehet” – fejezte ki köszönetét a spanyol veterán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik