F1: Ideje volt már, hogy Pérez megelőzzön a bajnokságban – Norris

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2021.06.11. 14:30
null
Norris hátránya jelenleg három pont Pérez mögött (Fotó: AFP)
A Formula–1-es McLaren brit versenyzője, Lando Norrist egyáltalán nem bosszantja, hogy elvesztette a harmadik helyét a bajnokságban a múlt hétvégi Azeri Nagydíjat követően.

 

Lando Norris fantasztikus formában kezdte a 2021-es idényt, az első hat verseny mindegyikén az első nyolcasban zárt, s két alkalommal a dobogó alsó fokára is felállhatott, aminek révén több nagydíjat követően is ő foglalhatta el az egyéni összetett harmadik helyét.

Ezt a pozíciót azonban most elvesztette azok után, hogy Sergio Pérez győzelmet aratott a múlt hétvégi Azeri Nagydíjon, s ha a mexikói így folytatja, akkor a jelenlegi hárompontos különbség is hamar tovább nőhet a következő futamokon. A McLaren fiatalját ugyanakkor egyáltalán nem bosszantja, hogy hátrébb csúszott a tabellán, az elmondása szerint már ideje volt, hogy a mexikói vetélytárs megelőzze.

Épp ideje volt már, de ez az egész nem számít. Ideje volt már, hogy megelőzzön, gratulálok neki az első Red Bull-os győzelméhez. Sokkal gyorsabbak nálunk, szóval várható volt, hogy le fog előzni. Nem vagyok csalódott amiatt, hogy elvesztettem a harmadik helyet a bajnokságban, és a hétvégével is elégedett voltam. Igaz, elkövettem néhány hibát az időmérőn és a versenyen is, de azoktól eltekintve jó munkát végeztünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik