F1: felháborító légitámadások a Schumacher-villa ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 10:14
A svájci Blick felháborodott hangú beszámolója szerint a paparazzók új módszerrel próbálnak fotókat készíteni Michael Schumacherről: távirányítású minihelikopterekre, úgynevezett drónokra szerelt objektívekkel „támadják” a súlyos síbalesete utáni rehabilitációján részt vevő F1-es világbajnok svájci otthonát.

A Schumacher család eddig a Genfi-tó partján lévő villa ablakainak elsötétítésével próbálta elriasztani a környéken lesben álló, az autóversenyző magánszféráját nem tisztelő – sajtósa, Sabine Kehm szerint főleg francia – paparazzókat, de az újabban indított „légitámadások” az eddigieknél is jobban megkeserítik a hozzátartozók életét.

Schumacher síbalesete lassan másfél éve történt, fotó azóta nem készült a lábadozó pilótáról, de igény volna rá, és a lesifotósok a nagy bevétel reményében semmitől sem riadnak vissza – a birtok felett alacsonyan elhúzó helikopterek után most a drónokon a sor.

A 2013 decemberének végén súlyos fejsérüléseket szenvedő hétszeres F1-világbajnok autóversenyző állapotáról keveset tudni, Sabine Kehm két héttel ezelőtt javulásról számolt be – konkrétumok említése nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik