F1: Alonso újra edzésben; Ocon az Alpine-nal tesztel – képek

Vágólapra másolva!
2021.02.22. 18:09
null
Alonso újra nyeregbe pattant (Fotó: Twitter/alo_oficial)
A Formula–1-es Alpine spanyol versenyzője, Fernando Alonso újra edzésbe állt a balesetét követően, míg csapattársa, Esteban Ocon megkezdte a tesztelést a csapattal a Paul Ricard-pályán.

 

Mint beszámoltunk róla, Fernando Alonso másfél héttel ezelőtt közúti balesetet szenvedett kerékpárosedzés közben a svájci Lugano közelében. A spanyolt kórházba szállították, ahol korrekciós műtéten esett át, miután az incidensben megsérült az állkapcsa. A beavatkozást követően megfigyelés céljából további 48 órát töltött kórházban, ami után február 15-én elhagyhatta az intézményt.

Az orvosok pár napra szigorú pihenést írtak elő neki, Alonso azonban láthatóan nem várt sokáig, hiszen a közösségi oldalain jelezte, újra nyeregbe pattant, s tovább folytatta a felkészülést az F1-es visszatérésére.

 

Míg Alonso otthon edz, csapattársa, Esteban Ocon hétfőn már a Paul Ricard-pályán róhatta a köröket az 2018-as autóval, az RS18-assal, amely megkapta az Alpine által már bemutatott átmeneti festést.

Az Alpine 2021-es versenygépéről március 2-án rántják le a leplet, míg az idény előtti tesztet március 12–14-én rendezik Bahreinben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik