El: magyar játékvezető dirigál Szalai Attiláék meccsén

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.09.06. 13:03
null
Bognár Tamás vezeti Szalai Attiláék Dinamo Kijev elleni El-meccsét (Fotó: Török Attila)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette az Európa-liga és az Európa-konferencialiga csoportkörének bíróküldéseit az 1. fordulóra. Mindkét sorozatban dirigál magyar játékvezető, hiszen Bognár Tamás vezeti Szalai Attiláék mérkőzését, a Fenerbahce–Dinamo Kijev találkozót, míg Vad II István az Anderlecht–Silkeborg összecsapáson fújja a sípot.

A B-csoportban szeptember 9-én, 18.45-től rendezendő Fenerbahce–Dinamo Kijev mérkőzésen Bognár Tamás segítői Buzás Balázs és Kóbor Péter lesznek a két oldalvonalnál, míg negyedik játékvezetőként Farkas Ádám segíti a hármas munkáját.

Bognár nem kapott könnyű mérkőzést, hiszen nyáron, a Bajnokok Ligája selejtezőjében már összecsapott egymással a két klub, s a török szurkolók Vlagyimir Putyin orosz elnököt éltették a kijeviek győztes gólja után.

Az Európa-konferencialigában is lesz magyar játékvezető, hiszen a B jelű négyesben Vad II István vezeti a belga Anderlecht és a dán Silkeborg összecsapását, segítőiTóth Vencel és Albert István lesznek, míg Andó-Szabó Sándor negyedik játékvezetőként működik közre.

EURÓPA-LIGA
B-CSOPORT
1. FORDULÓ
Szeptember 8., csütörtök
18.45:
Fenerbahce (török)–Dinamo Kijev (ukrán)
Vezeti: Bognár Tamás (Buzás Balázs, Kóbor Péter)

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
B-CSOPORT
1. FORDULÓ
Szeptember 8., csütörtök
18.45:
Anderlecht (belga)–Silkeborg (dán)
Vezeti: Vad II István (Tóth II Vencel, Albert István)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik