Videó: „Magyarország készen áll az olimpia megrendezésére”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.07.03. 17:00
Budapesten ünnepelte a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség, hogy belépett a centenáriumi évébe. A kellemesen eltöltött születésnapi reggeli után a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, az AIPS Europe alelnöke, lapunk főszerkesztője, Szöllősi György és az AIPS alelnöke, Csisztu Zsuzsa meghívására hazánkba érkezett AIPS-tagok vasárnap délután a Kincsem Parkban tekintették meg az AIPS–Patay Sándor-emlékversenyt.

Az AIPS-Patay Sándor-emlékversenyt 2023-ban ifj. Kozma István nyerte Dark Blue Sky nyergében. A díjakat AIPS részéről Csisztu Zsuzsa alelnök, Jura Ozmec főtitkár, valamint Szöllősi György, az AIPS Europe alelnöke adta át.

A díjátadó után Csisztu Zsuzsa foglalta össze az NSO Tv-nek a nap legfontosabb mozzanatait, Jura Ozmec pedig elárulta, teljesen magával ragadta a Kincsem park hangulata. A horvát sportújságíró kolléga arról is beszélt, hogy Budapestet is lenyűgözőnek tartja, járt a Puskás Arénában és az MVM Dome-ban is, hétfőn pedig az atlétikai világbajnokságnak otthont adó új stadiont is bejárja.

„Azt kell mondjam, készen állnak egy olimpia megrendezésére, remélem, meg fogják kapni” – tette hozzá.

Videónkból az is kiderül, hogy kollégáink sikeresen fogadtak-e az AIPS-Patay Sándor-emlékverseny győztesére, valamint egy kémet is leleplezünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik