Darts-vb: mutatjuk Van Gerwen és Van der Voort karácsonyát a buborékból

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.12.25. 20:05
null
A hollandok egymásra találtak a buborékban (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk,  a Londonban elrendelt teljes zárlat miatt több európai darts-játékos úgy érzi, csapdában rekedt, mert hiába nem kell játszania karácsony előtt, annak érdekében, hogy versenyben maradjon, az ünnepeket is Angliában kell töltenie. A világbajnokság egyik legnagyobb esélyese, Michael van Gerwen is Londonban kénytelen tölteni az ünnepeket, aki közös képet osztott meg holland „sorstársával", Vincent van der Voorttal.

Van Gerwen múlt szombat éjjel nyert a vb második fordulójában, majd azonnal hazautazott, hogy a családjával töltse a karácsonyt. Csakhogy jelezték neki a londoni zárlatot, és döntenie kellett, hogy otthon tölti az ünnepeket feladva a világbajnokságot, vagy visszautazik Angliába. Vasárnap éjjel visszatért, és a hotelben tölti az ünnepeket.

„Akkor Londonban töltöm a karácsonyt. Az új szabályokkal nem maradt más választásom. Nehéz magam mögött hagyni a családot, de ők megértik a döntésemet, tudják, hogy ez a legfontosabb verseny az évben” – írta a Twitteren Van Gerwen.

Van der Voort nem volt ennyire diplomatikus.

„Sem vonat, sem repülő nincs már, ezen a csodás szigeten töltöm a karácsonyt – mondta Van der Voort. – Nem mondom, hogy megszakad a szívem a karácsony miatt, a nyolc nap egy hotelszobában nem ideális állapot.”

A két játékos mindenesetre egymásra talált, és kiposztolták, milyen csodás kilátásban van részük a hotelszobájuk ablakából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik