Csupasport: A vírus sem rontotta el az évem – Csécsei Zoltán

Vágólapra másolva!
2021.01.03. 17:47
Csécsei Zoltán előző esztendejét nem tudta elrontani a koronavírus, klasszis ultrásunk decemberben sem lazított, 2020 kilométert futott le az év utolsó hónapjában, az elsőben pedig interjút adott a Csupasportnak.

„Az októberi országos bajnokságon elért huszonnégy órás országos csúcsomra vagyok a legbüszkébb a tavalyi eredményeim közül – mondta a Csupasportnak Csécsei Zoltán. – A versenyt jó egy héttel a rajt előtt lemondták, azt hittük, nem rendezik meg, ezért kerestem másikat, és elintézték, hogy nevezhessek az Ultrabalaton Trailre az év utolsó viadalaként. Megvolt a rajtszámom is, erre a rajt előtti pénteken bejelentették, hogy mégis lesz ob...”

Csécsei már nem akarta lemondani a Trailt, így egy száztíz kilométeres versenyen vett részt egy héttel az ob előtt, és a mai napig nem tudja megmondani, milyen hatással volt ez a teljesítményére – valószínűleg rontott rajta. A teljes interjút megtalálják a Csupasporton, ahol elolvashatják annak a túrázónak a történetét, akit egy zuhanás után hajléktalanok mentettek meg, és a testépítőről, aki megpróbálta végigcsinálni Mike Tyson egykori edzésprogramját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik