L. P. I.
2023.02.13 22:55 Frissítve: 2023.02.14 22:54

Rajtol a BL kieséses szakasza; Waltner helyett újra Bognáré lehet a paksi kispad

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.


Három hónap szünet után folytatódik a Bajnokok Ligája. Kétoldalas összeállításunk fókuszában természetesen a nyolcaddöntős párharcok állnak – különös tekintettel a PSG–Bayernre és a Liverpool–Realra, no meg a „magyaros” RB Leipzig Manchester City elleni csatájára, és Dárdai Pál is elmondja, kiket vár a nyolc közé.

Waltner Róbert a Paks hétvégi vereségét már nem élte túl. A klub megköszönte az eddigi vezetőedző szolgálatait, és a Nemzeti Sport információi szerint ismét a korábbi sikertréner, Bognár György kerülhet a színmagyar csapat élére.

Eseményekben gazdag sporthétvége van mögöttünk. Hétfőn Székely Norbert kosárkapitány, Elek Gábor Fradi-kézilabdaedző és Bánhidi Ákos, a rövid pályás gyorskorcsolyázók vezetője is kifejtette gondolatait az elmúlt napokról, no meg arról, hogy mit vár az Európa-bajnokságtól, a BL nyolcaddöntőjétől, illetve a világbajnokságtól.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Fazekas Nándor és Eördögh Edit sokra hivatott gyermekeivel, Fazekas Gergő kézilabdázóval és Rátkai Eszter kosárlabdázóval.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.03.15 11:10:20

Egyéb csapat nemzetisport.hu

Nyolc létesítmény az Egyesült Államokban található, európai aréna nincs az első tíz között.