MotoGP: „Ostobák az emberek. Amit mondanak, hülyeség”

KOVÁCS NIKOLETTKOVÁCS NIKOLETT
Vágólapra másolva!
2015.10.22. 12:59
Sok támadás érte Andrea Iannonét az Ausztrál Nagydíjat követően, amiért az utolsó körben nem engedte el honfitársát, a világbajnoki címért küzdő Valentino Rossit, aki így leszorult a dobogóról. A kommentek a végletekig elfajultak, voltak, akik egyenesen a ducatis életét követelték... A történet főszereplői a Malajziában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón állást foglaltak az ügyben.

„Rengeteg megjegyzés érkezett a Facebook-oldalamra, de a kilencven százalékuk pozitív és támogató, amiért nagyon hálás vagyok a szurkolóimnak” – zárta rövidre Iannone.Iannone.

Rossi azonban nem tartotta magában a véleményét.

„Ezek az emberek nem az én igazi szurkolóim. Szerencsére nehéz innen követni, hogy mi történik Olaszországban, de persze hozzám is eljutottak a hozzászólások. Nagy kár, ezek az emberek nagyon ostobák. De a közösségi média időszakát éljük, ahol az emberek bármit mondhatnak, akkor is, ha az hülyeség. Az emberek szeretnek rosszakat mondani azokról, akik többet értek el, mint ők, tehetségesebbek, szerencsésebbek, és azt az életet élhetik, amit szeretnek” – mondta Rossi.

„Megtapasztaltam már, milyen, amikor ezek a buta emberek csúnyán beszélnek rólad. A gond, hogy nem tudsz velük szembenézni, de amúgy sem lenne értelme, csak időpocsékolás lenne” – fogalmazott élesen a kilencszeres világbajnok.

„Andrea csak a saját versenyét futotta” – tette hozzá.

GYORSASÁGIMOTOROS-VB, AUSZTRÁL NAGYDÍJ
MOTOGP

1. Marc Márquez (spanyol, Honda)
2. Jorge Lorenzo (spanyol, Yamaha) +0.249
3. Andrea Iannone (olasz, Ducati) +0.930
4. Valentino Rossi (olasz, Yamaha) +1.058
A vb-pontverseny állása: 1. Rossi 296 pont, 2. Lorenzo 285, 3. Márquez 222

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik