Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.09.20 10:17 Frissítve: 2020.09.22 18:19

E-sport: 1 millió forint összdíjazással jön a Megyék Csatája!

A versenyzők két játékban, a League of Legendsben és a FIFA 21-ben mérhetik össze tudásukat a MediaWorks szervezésében elrajtoló Megyék Csatája Országos E-sport Verseny, Magyarország eddigi legnagyobb megyei e-sport versenyében. Az online küzdelmek végén 1 millió forintot osztanak szét a legjobbak között. A hatalmas esemény részelteiről az alábbiakban lehet tájékozódni!

A League of Legends- és FIFA 21-játékosok is nagyot szakíthatnak a Megyék Csatáján

 

 
FIFA 21: Puskásé a legnagyobb érték az új ikonok között
E-sport: „A sportfogadással biztosan nőni fog az aktivitás”
E-sport: végre a legismertebb magyarral is rohamozhatjuk az ellenfél kapuját
FIFA 21: Puskás Ferenc is benne lesz a játékban – kép

Mi is ez a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny?
Magyarországon 2020-ban nagyjából 3.8 millió felnőtt játszik videójátékokkal, és közülük közel 540 ezren vallották magukat e-sportolónak az eNET, az Esport1 és az Esportmilla közös kutatásában. A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny ezért az egész országra, avagy a 19 megyére és Budapestre kiterjedő versenyzési lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének megmérkőzni League of Legendsben és FIFA 21-ben. A két népszerű e-sportjátékban először megyei selejtezőket, majd megyei döntőket rendeznek, hogy utána a legjobbak régiós szinten mérjék össze erejüket.

Miért pont a FIFA 21 és a League of Legends?
A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja. Nincs ez másképp az online térben sem, ahol milliók állítanak össze 11 fős csapatokat, hogy a virtuális pályákon cselezzék ki ellenfelüket. A FIFA 21 lehetőséget ad arra, hogy azok is kivegyék a részüket az országos bajnokságból, akik egyedül szeretnék megcsillogtatni tudásukat.A világ legnépszerűbb MOBA – azaz többjátékos online csataaréna – videójátéka jelenleg, ami Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvend. Öt az öt elleni csapatok küzdenek meg ugyanazon a pályán választott hőseikkel, már több, mint egy évtized óta. A Riot Games sikercíme a taktikázást, a kommunikációt és az egyéni villanásokat helyezi előtérbe, így tökéletes felületet ad arra, hogy baráti társaságok, vagy együtt edző profik vessék bele magukat a küzdelmekbe.

Milyen platformokon rendezik a meccseket?
A League of Legends összecsapásokhoz asztali számítógépre, azaz PC-re van szükség, a FIFA 21 összecsapásokat Xbox One-on és PlayStation 4-en bonyolítják le.

Milyen nyereményekért zajlik a verseny?
League of Legendsben 700 ezer forintot osztanak szét a legjobb csapatok között, FIFA 21-ben Xboxon és PlayStation 4-en is 150-150 ezer forint talál gazdára. Az összdíjazás tehát 1 millió forintra rúg!

Hol és mikortól nevezhetek a versenyre?
A nevezés a megyekcsataja.hu oldalon zajlik, a jelentkezéssel kapcsolatos részleteket ott lehet megtudni.

2021.11.22 11:37:52

E-Sport nemzetisport.hu

November 14-24. között két játék hazai és nemzetközi játékosai találkoznak egymással Budapesten. (x)

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.