Takács Andrea az összes tengerben úszna

Vágólapra másolva!
2020.01.02. 13:07
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Bágyiné Takács Andrea egyedüli magyarként indult, és a hatodik helyen végzett a nők mezőnyében az Oceanman-sorozat ciprusi állomásán, s jövőre már az öt kilométeres távra váltana.

(December utolsó és január első hetében válogatást közlünk 2019 legolvasottabb anyagaiból.)

Malajziától Ciprusig tizenhat versenyt ölelt fel a három kontinensen átívelő idei Oceanman-sorozat, amelynek utolsó állomása Limasszol volt. A megméretésen egyedüli magyarként Bágyiné Takács Andrea is rajthoz állt, sőt a hatodik helyet szerezte meg a huszonkilenc nemzet részvételével rendezett viadalon.

„Hároméves korom óta úszom, és úgy mondanám, megtalált ez a verseny – kezdte érdeklődésünkre Bágyiné Takács Andrea. – Nagyon sok versenyre járok, a limasszolinak a közösségen belül terjedt a híre, vagyis szembejött velem. S mert hiszek a vonzás törvényében, gondoltam egyet, és belevágtam.”

 

„Amikor ellőtték a rajtot, kikapcsolt az agyam, és csak úsztam, ahogy tudtam, ráadásul rengeteget készültem a versenyre. Elképesztő környezetben, egy ötcsillagos szálloda strandján volt a viadal, kristálytiszta vízben, még a kifújt levegő buborékjai is látszottak. A verseny előtt a szél és a nagy hullámok miatt megváltoztatták a menetirányt, de minden rendben volt, könnyebb volt itt úszni, mint a Balatonban.”

Titkos álma, hogy „körbeússza” a Földet, s ott legyen az Oceanman-sorozat összes állomásán, ehhez azonban az ötöslottót kellene megnyernie az egyik barkácsáruház kertészeti osztályát vezető hölgynek. Két versenyt már kinézett magának: az ukrajnait és a mexikóit.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik