Galatasaray: „Szégyen, hogy Prandelli csak olaszul beszél”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.06. 11:57
A Wesley Sneijder ügyeit intéző Guido Albers szerint szégyen, hogy Cesare Prandelli vezetőedző csak olaszul hajlandó beszélni a Galatasaray öltözőjében, és ezzel maga ellen fordítja a játékosokat.

„Ez szégyen. Prandelli csak olaszul hajlandó beszélni a játékosaihoz, akiknek a nagy része egy mukkot sem ért ebből, így az ösztöneire és a rutinjára támaszkodva csak nagyjából próbálja kitalálni, mit is kellene tennie a pályán. A Galatasaray ezt nem engedheti meg, olyan edző kell, aki tud beszélni a játékosaival" – mondta Albers, aki ismeri a futballisták véleményét, s szinte helyettük mondja el az általános panaszt.

Prandelli távozásáról már hetek óta pletykálnak, a Dortmundtól elszenvedett 4–1-es keddi BL-vereség (és hogy két meccsen 1–8-cal zárt a BVB ellen a Galata) csak fokozza a korábbi olasz szövetségi kapitány elleni hangulatot. A D-csoportban egyetlen ponttal, 3–13-as gólkülönbséggel az utolsó helyen állnak az isztambuliak, akiknek keretében Sneijder azon kevesek közé tartozik, akik tudnak olaszul, hiszen négy évet töltött el korábban az Internazionalénál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik