BL: „Alexander-Arnoldhoz képest Maguire olyan, mint Maldini” – videó

Vágólapra másolva!
2022.09.08. 11:07
null
A liverpooli védők nem igazán voltak a helyzet magaslatán
Mint beszámoltunk róla, a Napoli 4–1-es győzelmet aratott a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Az „vörösök” védekezése finoman szólva sem emlékeztetett a határozott, kemény angol futballra, ez pedig a televízió előtt ülő szurkolóknak is feltűnt. Íme, a legjobb tweetek a liverpooliak szenvedéséről!

 

A Napoli az első félidőben brutálisan átgázolt a Liverpoolon, háromgólos hazai előnnyel mehettek szünetre a felek. A második olasz találatnál Trent-Alexander Arnold, Fabinho és Joe Gomez is felcsapott nézőnek, a nápolyiak néhány rövid passzal simán az angolok mögé kerültek, a támadás végén André Zambo Anguissa volt eredményes.

A harmadik gólnál sem nézett ki jobban a Liverpool védekezése. Alexander-Arnoldot nagyon simán megkerülte a grúz Hvicsa Kvarachelija, aki aztán Joe Gomezen is könnyedén áthámozta magát – passza után Giovanni Simeonénak csak az üres kapuba kellett gurítani.

A rajongók rendesen kiakadtak, Twitteren szedték szét az angol klub játékosait.

„Alexander-Arnoldhoz képest Maguire olyan, mint Maldini.”



„Diogo Dalot jobb Alexander-Arnoldnál.”


„Alexander-Arnold képes jól védekezni, de néha olyan, mintha túl arrogáns lenne ahhoz, hogy akarjon is. A harmadik gólnál egyszerűen feladta. Ez nagyon kínos.”


„Nem akarom, hogy James Milner vagy Joe Gomez valaha is Premier League- vagy Bajnokok Ligája-mérkőzésen kezdjen a Liverpoolban még egyszer.


„Joe Gomez csak szeretné, hogy olyan jó legyen, mint én...”


Bár Jürgen Klopp a félidőben lecserélte Gomezt, Matippal sem javult a helyzet a második játékrész elején – tizenkilenc másodperc után újabb gólt szerzett a Napoli.

A lefújás után a német szakember a BT Sportnak elmondta, „újra fel kell találniuk magukat”.

Kemény hetek várnak a „vörösökre”, hiszen a Wolverhampton elleni bajnoki után az Ajaxszal játszanak a BL-ben, majd pályára lépnek a Chelsea, és a Graham Potterrel ebben az idényben rendkívül meggyőző játékot mutató Brighton ellen is.

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

BAJNOKOK LIGÁJA,CSOPORTKÖR
1. FORDULÓ

A-CSOPORT
NAPOLI (olasz)–LIVERPOOL (angol) 4–1 (3–0)
Nápoly,
Diego Armando Maradona Stadion.Vezette:Carlos del Cerro (spanyol)
Napoli:
Meret – Di Lorenzo, Mindzse, Rrahmani, M. Oliveira (Rui, 74.) – Lobotka, Anguissa – Politano (Lozano, 57.), Zielinski (Elmasz, 74.), Kvarachelija (Zerbin, 57.) – Osimhen (G. Simeone, 41.).Vezetőedző:Luciano Spalletti
Liverpool:
Alisson – Alexander-Arnold, J. Gomez (Matip, a szünetben), Van Dijk, Robertson – Milner (Thiago, 62.), Fabinho, H. Elliott (Arthur, 77.) – Szalah (Jota, 62.), Firmino (D. Núnez, 62.), L. Díaz.Menedzser:Jürgen Klopp
Gólszerző:
Zielinski (5., 47. – az elsőt 11-esből), Anguissa (31.), G. Simeone (44.), ill. L. Díaz (49.)

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
Ajax (holland)–Rangers (skót) 4–0
(Álvarez 17., Berghuis 32., Kudus 33., Bergwijn 80.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik