Rio Ferdinand is tombolt a Real Madrid góljai után, látni kell, hogy ünnepelt! – videó

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.09. 10:43
Rio Ferdinand szívesen látott vendég a Bernabéuban
A Manchester United és az angol labdarúgás élő legendája, Rio Ferdinand televíziós szakkommentátorként gyakori vendége a Real Madrid hazai találkozóinak, így nem hiányozhatott a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójáról (2–1) sem. Ferdinand kimondottan együtt élt a játékkal, olyannyira, hogy a Joselu-dupla után a madridi közönséggel együtt ünnepelte a Real Madrid döntőbe jutását.

Rio Ferdinandról egyébként köztudott, hogy nagyon tiszteli a Real Madridot – ezt mutatja számos gesztusa a klub irányába, például, hogy sosem lép rá a madridi együttes címerére, amely a játékoskijáró előtt van elhelyezve. Erről korábban már több felvétel is készült, legutóbb a szerdai elődöntő előtt.

És az sem újdonság, hogy látványosan örül a Real Madrid góljainak, győzelmeinek, noha sosem játszott a „királyiaknál”. Így tett most is, ezúttal nem egy stúdióban ülve, hanem közvetlenül a játéktéren, ahol a madridi közönséggel együtt ünnepelte meg Joselu góljait. Természetesen erről is készült videó:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik