MU: Mourinho a szomszédban járt, két kiszemeltje is van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.27. 12:33
null
José Mourinho keresi az ideális MU-erősítést (Fotó: AFP)
A napokban Zágrábban járt José Mourinho, a Manchester United menedzsere, és bár az első találgatások szerint Ivan Perisic Old Traffordra csábításának reményével kelt útra, úgy tűnik, inkább Marcelo Brozovic akadhat a hálójába.

 

Mindkét horvát válogatott játékos az olasz Internazionale labdarúgója. A fekete-kékek állítólag Ivan Perisicet új ajánlattal magukhoz akarják láncolni, Marcelo Brozovicot viszont elengednék, és az MU hajlik is a 43 millió fontos kivásárlási ár leszurkolására.

Az Inter vezetőit az is motiválja, hogy a 2014 óta Milánóban futballozó, 24 esztendős középpályás távozása esetén közelebb kerülnének az UEFA pénzügyi fair play előírásainak betartásához.

Mourinho állítja, kikapcsolódni utazott Zágrábba, de sajtóértesülések szerint a pénteki horvát–ukrán vb-selejtező (1–0) – amelyen a két kiszemelt közül csak Brozovic játszott – inkább arra kínált alkalmat, hogy egyeztessen Predrag Mijatoviccsal a két labdarúgóról. A korábbi kiváló támadó a visszavonulása óta játékosügynökként (is) dolgozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik