Man. City: Semmi különös nem történt Balotellivel - Mancini

Vágólapra másolva!
2013.01.04. 12:38
null
Balotelli és Mancini ismét szembe ment egymással - következmény ezúttal sincs (Fotó: Action Images)
Roberto Mancini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az olyan összetűzések, mint a Mario Balotellivel történt tegnapi konfliktusa, bármikor megtörténhetnek a futballpályákon.

Mint ismert, az olasz szakember azt követően vonta kérdőre Balotellit, hogy a támadó sérülésveszélyes becsúszást kockáztatott meg csapattársával, Scott Sinclairrel szemben a tegnapi edzésen.

„A jövőt nem befolyásolják ezek a történések. Ez egy olyan dolog volt, ami bármikor megtörténhet, bár általában két játékos szokott a főszereplő lenni" – mondta Mancini.

„Ez nem olyan rossz dolog, mint amilyennek az újságok beállítják. Mario megrúgta a csapattársát, mire én azt mondtam neki, hogy hagyja el a pályát. Erre ő azt felelte, hogy nem. Semmi különös nem történt, nem volt verekedés. A képek nem mutatják meg, hogy valójában mi történt. Megragadtam a szerelését, és ellöktem. Két másodpercig dühös voltam, de aztán megnyugodtam. Nem volt olyan tragikus, mint amilyennek látszott" – elemezte a történteket az olasz szakember, aki hozzátette, amíg képesnek tartja Balotellit a „javulásra”, addig akár száz esélyt is hajlandó adni a 22 esztendős támadónak.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik