Liverpool: vicces akart lenni, óriási balhé lett egy mondatból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.19. 18:43
Mint beszámoltunk róla, Rio Ferdinand, a Manchester United hatszoros bajnok, BL-győztes, 81-szeres válogatott labdarúgója profi bokszolóként szeretné folytatni a pályafutását. A brit The Sun újságírója erre reagált egy mondattal, amiből óriási balhé lett.

„Nem értem, miért lenne baj, hogy Rio Ferdinand kipróbál egy másik sportot. Inkább Jordan Hendersont sajnálom, ő már évek óta próbálkozik a labdarúgással…” – írta ki a Twitterre Tom McDermott, a The Sun újságírója, utalva arra nem túl finoman, hogy szerinte rossz játékos a Liverpool 34-szeres angol válogatott középpályása. „Nem értem, miért lenne baj, hogy Rio Ferdinand kipróbál egy másik sportot. Inkább Jordan Hendersont sajnálom, ő már évek óta próbálkozik a labdarúgással…” – írta ki a Twitterre Tom McDermott, a The Sun újságírója, utalva arra nem túl finoman, hogy szerinte rossz játékos a Liverpool 34-szeres angol válogatott középpályása.



A reakciók természetesen nem maradtak el, és bár McDermott bizonygatta, csak viccelődni akart, több ezer Liverpool-drukkert haragított magára, és darabokra szedték a kommentek közt.

Sőt, a drukkerek állítólag már olyan követelésekkel bombázzák a The Sunt, valamint a Sky Sportsot, ahová szintén ír, hogy soha többé ne dolgozhasson a sportmédiában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik