Liverpool: 715 perc, 1 gól – ezt a csatárt nézte ki Klopp?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.07. 08:29
Az angol sajtó pletykáin néha nehéz eligazodni, egyvalamiben azonban egyetértenek a britek: egy csatárt biztosan szerződtetni fog Jürgen Klopp a Liverpool labdarúgócsapatához. Állítólag máris van egy kiszemeltje…

Christian Benteke, Daniel Sturridge, Divock Origi, Danny Ings, Jerome Sinclair – bár a Poolnál nincs hiány csatárokból, a britek beszámolója szerint egy érkező már a téli átigazolási időszakban várható, Klopp ugyanis egyedi rotációt akar kialakítani, amihez szüksége van még egy támadóra elöl.Christian Benteke, Daniel Sturridge, Divock Origi, Danny Ings, Jerome Sinclair – bár a Poolnál nincs hiány csatárokból, a britek beszámolója szerint egy érkező már a téli átigazolási időszakban várható, Klopp ugyanis egyedi rotációt akar kialakítani, amihez szüksége van még egy támadóra elöl.

A legvalószínűbb opció, hogy Németországból csábít el valakit a „Normal One”, a kérdés csak az, kit.

A Daily Express most megadta a választ, a német menedzser állítólag a Bayer Leverkusen játékosát, Stefan Kiesslinget nézte ki.

A 31 esztendős német finoman szólva nem szárnyal a 2015–2016-os idényben, 11 bajnokin (715 percet játszva) csupán egyetlen gólig jutott.

Jürgen Kloppot ez azonban, úgy tűnik, nem érdekli, régóta figyeli és kedveli a hórihorgas csatár játékát, és biztos benne, hogy honfitársa Angliában újra formába tud lendülni.

A hatszoros német válogatott támadó piaci értékét 7 millió euróra becsüli a transfermarkt.de, ám mivel a szerződése 2017-ben lejár a gyógyszergyáriaknál, a Pool szinte „ingyen” csaphatna le rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik