Felkészülés: az MU nagyszerű gólokkal nyert PL-ellenfele ellen – videók

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.19. 15:48
null
A Manchester United nagyszerű gólokkal nyert a Crystal Palace ellen (Fotó: AFP)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő két csapat, a Manchester United és a Crystal Palace felkészülési mérkőzést játszott egymással Ausztráliában, ahol a „vörös ördögök” bizonyultak jobbnak (3–1).

 

Az előző idény második felét kölcsönben Sevillában töltőAnthony Martial hamar vezetést szerzett a Manchester Unitednek, amikor Diogo Dalot parádés beadását gólra váltotta (VIDEÓ ITT!). A francia csatár ezzel a manchesteriek egymást követő harmadik felkészülési mérkőzésén is betalált (korábban a Melbourne Victory és a Liverpool ellen volt eredményes).

Az első félidőben nem esett több találat, de a fordulást követően szinte rögtön kétgólosra növelte előnyét az MU, méghozzá egy nagyszerűen végigvitt támadás után (VIDEÓ ITT!). Bő tíz perccel később Jadon Sancho lépett meg Martial átadásával, s az angol válogatott támadó nem hibázott a kapu előtt (VIDEÓ ITT!). Némi szépségtapaszt jelenthet a Crystal Palace-nak, hogy a 74. percben betalált (3–1). A Palace múlt hét pénteken a Liverpoollal játszott edzőmeccset, amelyen szintén vereséget szenvedett.

A győzelem ellenére a „vörös ördögök” csapatkapitánya, a 65 percet játszó Harry Maguire nem könyvelhette el szép emlékként a sikert, hiszen a szurkolók minden labdaérintését kifütyülték.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Manchester United–Crystal Palace 3–1
(Martial 17., Rashford 48., Sancho 59., ill. J. Ward 74.)
Kiállítva: W. Fish (84., Manchester United)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik